Je bekijkt nu Wishwill in artikel Citywebshop Breda
binary comment

Wishwill in artikel Citywebshop Breda

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Pers
  • Bericht reacties:0 Reacties

Deze maand verscheen er een artikel over de dames kledingwinkel Silver & Gray in City Webshop Breda.  Wat super tof dat ook Wish & Will in dit artikel werd genoemd. Het klopt dat de handgemaakte sieraden van mij in deze winkel te koop zijn. De eigenaresse Henriette en ik zijn in 2020 een leuke samenwerking aangegaan.

Henriette, de eigenaresse van Silver & Gray, heeft voor Breda unieke kledingmerken. Ieder seizoen kiest ze met veel zorg haar nieuwe collectie uit. In de winkel hangt de kleding niet op merk maar op kleur zodat je ziet dat alle merken onderling combineerbaar zijn.  Op basis van deze nieuwe collecties maak ik voor Henriette bijpassende kettingen, lang en kort. Dat zijn kettingen met edelstenen en andere natuurlijke materialen. Allemaal uniek en passend in het totaal plaatje van de winkel.  Zo heeft de klant niet alleen unieke kleding maar ook een uniek sieraad om van te genieten.

Ben je in Breda, breng dan eens een bezoek aan Silver & Gray. Ze is gevestigd in de De Nieuwe Ginnekenstraat. In de winkel hangt een kleine collectie van Wish & Will. De gehele collectie is te vinden op de online shop wishwill.

Geef een reactie