Aanbieding!

tillandsia baileyi xl standaard

Oorspronkelijke prijs was: €18,95.Huidige prijs is: €15,95.

Tillandsia Baileyi XL op standaard van hout. Standaard is handgemaakt in atelier van Wish & Will, met leren label W&W. Dit label wordt ook gebruikt voor de handgemaakte sieraden uit dit atelier. De standaards worden speciaal gemaakt voor deze airplants. Naast houten standaards zijn er ook unieke door W&W ontworpen metalen standaards in de collectie.

De Tillandsia Baileyi is een onderscheidend soort binnen de epifyt familie. Dit plantje kent vrijwel géén soorten die veel op haar lijken. De Tillandsia Baileyi is een groene en stevige Tillandsia soort. De unieke vorm maakt deze Tillandsia een prima decoratief product. Oorspronkelijk komt de Tillandsia Baileyi voor in Texas en langs de Golf van Mexico.

De planten zijn uitermate makkelijk in de verzorging, want ze hebben nauwelijks verzorging nodig. Hoe fijn is dat! Het is voldoende om de kamerplanten 1 keer per 2 weken een klein spraytje te geven met voedingsspray. De planten zijn niet giftig, dus veilig voor uw huisdier.

De totale grootte van het product is circa 33 x 15 cm. In verband met levend goed mag dit product niet retour gestuurd worden.

Het totale product is circa 18 x 10 cm groot.  Op de productfoto staat de standaard afgebeeld die u ontvangt. In de galerij staat hij naast een basisstandaard afgebeeld zodat u goed het verschil kunt zien. U krijgt 1 standaard met leren label, 1 Tillandsia Bulbosa en een korte beschrijving.

Let op: in verband met levend goed wordt dit product niet retour genomen!

 

Uitverkocht

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.