tijgeroog edelsteen hanger goud

54,95

Tijgeroog edelsteen met hanger goud. De handgemaakte sieraden van Wish & Will worden in eigen atelier in Bergen op Zoom ontworpen en gemaakt. In dit atelier worden ook zilversmid sieraden gemaakt. Een speciale limited hanger met edelsteen voor aan een ketting. De druppel vormige tijgeroog is facet geslepen. Het ophang oog is van messing goud en gesoldeerd. Verder is de hanger voorzien van 3 speelse kristallen bedeltjes. De hangers zijn gemaakt in het zilversmid atelier van Wish & Will in Bergen op Zoom. In dit atelier worden handgemaakte sieraden gemaakt in beperkte oplages.

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen.

De hanger staat erg leuk aan een gouden ketting met balletjes of aan een gladde ketting van goud. Beide kettingen zijn van RVS, een kleurvast materiaal. De ketting met balletjes is 40 cm lang, de gladde ketting is 45 cm lang.

De hanger is circa 30 x 25 mm (edelsteen: circa 14 x 18).

De ketting is van RVS, een materiaal dat kleurvast is.

Geef in de opmerkingen van uw bestelling aan of u de balletjes ketting of de gladde ketting wilt ontvangen.

Grootte edelsteen: circa 15 x 10 mm.

 

1 op voorraad

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.