ringen rozenkwarts aventurijn zilver

64,95

Ringen van Rozenkwarts en Aventurijn. De ring van zilver wordt gemaakt in het edelsmid atelier van Wish & Will te Bergen op Zoom. In dit atelier worden allerlei sieraden gemaakt in verschillende prijsklassen. De sieraden die gesmeed worden zijn extra bijzonder, daar worden de beste materialen voor gebruikt. Het is een tijdrovend karwei, vandaar dat de prijs hoger ligt dan de sieraden die met kant en klaar onderdelen gemaakt worden.

De ringen van de foto hebben een ronde edelsteen van 8 mm. De roze steen is Rozenkwarts, genoemd naar de kleur van de gesteente. Rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde en behoort bij het sterrenbeeld stier, kreeft en weegschaal.  De groene edelsteen is Aventurijn, is een steen van optimisme en levenslust en geeft je vertrouwen in nieuwe situaties of bij veranderingen, zowel in werk, als ook in het leven en alles wat daar bij hoort. Het kan je helpen met een gevoel van lichtheid met deze dingen om te gaan en alles vanaf de positieve kant te laten zien. Aventurijn behoort bij het sterrenbeeld tweeling en weegschaal. Beide edelstenen zijn een kwarts soort

De ringen hebben een ronde kwarts edelsteen van 8 mm. De structuur van de ringen geeft een prachtige schittering.

De ring wordt op bestelling in uw maat gemaakt. De ringmaat kan gemaakt worden in hele en halve maten. De prijs van de ring is gebasseerd op de maten 16/m 19. Heeft u een andere maat, vraag dan naar de mogelijkheden. Hoe ringmaat opmeten, dat kunt u hier lezen.

De ringen van de foto hebben een ronde edelsteen van 8 mm.

Geef bij de op merking van uw bestelling aan welke maat (bijvoorbeeld 17,5) u wilt ontvangen. Aangezien het een op maat gemaakt product is, is het niet mogelijk om de ring retour te sturen. Is de ring net iets te klein, dan kan in overleg naar een oplossing gezocht worden.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.