ring papaver klaproos bloem

150,00

Ring papaver klaproos bloem. Iedereen kent de Klaproos. Een prachtige veldbloem, vaak met rode bloembladeren. De Klaproos is een Papaver achtige en heeft een opvallende zaaddoos. Deze zaaddoos staat centraal in het ontwerp van deze prachtige handgemaakte ring. Het is een eigen uniek ontwerp en de ring wordt op bestelling in uw maat gemaakt in mijn zilversmid atelier in Bergen op Zoom.

Met het dragen van een ‘poppy‘, ofwel klaproos, herdenken Britten de slachtoffers van de Eerste en Tweede Wereldoorlog, maar ook van alle conflicten sinds die tijd. Dankzij haar bloedrode blaadjes en zwarte kruisvormige binnenste is zij een toepasselijk symbool voor alle gesneuvelde soldaten.

De papaver op de ring heeft net als in het echt een “zwevende” bovenzijde, gevolgd door de Bol (door zitten in de natuur de zaadjes in). De bol wordt in de ring vorm gegeven door een rond schijfje, net onder de papaver. Dit kan je op de foto’s zien. Hierdoor krijg je een drie dimensioneel effect.

De ring wordt op bestelling gemaakt. De papaver zal net als in de natuur een steeds een beetje anders kunnen zijn. Dit komt door de Delftse Gietmethode. Een ambachtelijke wijze van sieraden maken.

De prijs is €150,– en geldig voor ringen tot en met maat 19. Heeft u een grotere maat dan komt er een meerprijs bij. Ook is een hanger met of zonder ketting mogelijk.

Neem voor vragen over levertijd, prijs en mogelijkheden van een sieraad contact op emailadres info@wishwill.nl

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.