ring edelsteen chalcedoon lichtblauw

89,95

Ring van zilver met chalcedoon edelsteen. De steen heeft een prachtige licht blauwe kleur. De ring wordt in het edelsmid atelier van Wish & Will gemaakt. In dit atelier worden diverse soorten handgemaakte sieraden gemaakt. Het mooie van het ontwerp van deze ring zijn de halve bolletjes aan beide zijde van de edelsteen. Dat geeft de ring een extra mooie uitstraling.

Chalcedoon of Chalcedon is een halfedelsteen en een variëteit van het mineraal kwarts. De kleur is bijna wit tot lichtblauw of duifblauw, vaak met strepen. Vindplaatsen zijn in onder andere Brazilië, Madagaskar, Uruguay, India, VS en Groot-Brittannië. Er worden een aantal geneeskrachtige werkingen aan chalcedoon toegekend, zoals tegen heesheid, amandelontsteking, stembandproblemen en spataderen.

Chalcedoon hoort bij de sterrenbeelden Kreeft en Boogschutter.

De ring wordt gemaakt in de door jouw gewenste maat. Is je ringmaat groter dan maat 19, stuur dan even een berichtje. Dan bespreken we even of dit mogelijk is en wat de meerprijs wordt. Wil je weten wat je ringmaat is, lees dan mijn berichtje “hoe meet je je ringmaat”.

De steen is circa 10 x 15 mm groot. De steen die je krijgt kan anders van lijn zijn, het is een natuurproduct.

Bij dit product zijn ook oorbellen met edelstenen verkrijgbaar.

Aangezien het gaat om een op maat gemaakt product is het niet mogelijk de ring retour te sturen. De levertijd bedraagt circa 2 weken.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.