Aanbieding!

luchtplantje standaard airplants cadeau

Oorspronkelijke prijs was: €17,95.Huidige prijs is: €15,95.

Luchtplantje op standaard van hout. De airplants zijn geweldig cadeau, geen groene vingers vereist. Handgemaakte standaard van Wish & Will. Officiele naam is Tillandsia Multiflora, een plant die leeft van de luchtvochtigheid en niet giftig is voor hond of kat. Lees hierover meer in mijn blog. De luchtplant staat op een eiken hout blokje, dat je heel makkelijk overal neerzet. Het is een woonasseccoire met een hippe trendy uitstraling. Op de tweede foto is deze standaard afgebeeld naast een kleinere basisstandaard.

Oorspronkelijk komt de Tillandsia Multiflora voornamelijk voor in droge bossen in Midden-Amerika en Mexico. Corsa Plant teelt dit unieke soort op haar farms in Midden-Amerika en verder op de hoofd locatie in De Lier, waar het naartoe wordt verscheept voordat de bloeifase van de Multiflora aantrekt. De Tillandsia Multiflora zal vaak groeien tot een diameter van ongeveer 12 cm. In een later stadium kan de Multiflora geheel rood van kleur worden en in de bloeifase produceert deze Air Plant één of meerdere paarse bloemen vanuit het hart.

De vormgeving van de koperen spiraal is erg gebruiksvriendelijk en heeft ook een functie. De spiraal vormt een kommetje om het plantje in te zetten. Maar aan de onderzijde zijn de luchtplantjes allemaal verschillend van vorm. Bol, spits, lang of kort. Door voorzichtig de spiraal tussen duim en vingers te draaien,  “als een dop op een fles”, maak je de ringen meer open of dicht.  Zo staat jou airplantje er altijd perfect strak bij.

Het is voldoende om de airplant een of twee keer per week te besproeien in warmere maanden. In koelere maanden mag dit een keer per twee weken zijn. Dit kan bij voorkeur met onze Tilandsia verzorgingsspray. Het pr0duct is in zijn geheel circa 27 x 18 cm groot.

Je krijgt een luchtplant Multiflora en een standaard met logo en korte beschrijving over de verzorging.

Let op: dit product wordt niet retour genomen! Wordt met pakketpost verzonden.

 

Uitverkocht

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.