Aanbieding!

luchtplantje baileyi standaard

Oorspronkelijke prijs was: €11,95.Huidige prijs is: €10,50.

Luchtplantje Baileyi op standaard van hout. Luchtplanten zijn bijzondere kamerplanten die leven van de luchtvochtigheid. Ze hebben nauwlijks wortels en hoeven niet in de aarde. Daarom de naam luchtplanten ofwel airplants. Om de plantjes mooi uit te laten komen heeft Wish  & Will standaards ontworpen die met de handgemaakt worden in eigen atelier. In dit atelier worden ook sieraden gemaakt en gesmeed.

De Tillandsia Baileyi is een groene en stevige Tillandsia soort. De unieke vorm maakt deze Tillandsia een prima decoratief product. Oorspronkelijk komt de Tillandsia Baileyi voor in Texas en langs de Golf van Mexico. Let op, dit is een zeer rank smal plantje! Het plantje heeft een klein knolletje, de spiraal wordt voor u mooi dicht gewonden, zodat het plantje mooi tot zijn recht komt.

Het is voldoende om de airplant een of twee keer per week te besproeien in warmere maanden. In koelere maanden mag dit een keer per twee weken zijn. Dit kan bij voorkeur met onze Tillandsia verzorgingsspray. Kijk voor meer informatie het Blog.

Het product is in zijn geheel circa 15 x 5 cm. Let op: dit product wordt niet retour genomen!

1 op voorraad

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.