Aanbieding!

luchtplantje airplants hout standaard

Oorspronkelijke prijs was: €17,95.Huidige prijs is: €15,95.

Luchtplantje airplants hout standaard. Luchtplantje Multiflora airplants op standaard van hout met stoer merklabel. Tijdelijk met extra groot luchtplantje. De standaards worden in eigen atelier handgemaakt. In dit atelier worden ook handgemaakte sieraden gemaakt, waar ook eenzelfde leren merklabel aanhangt. Naast houten standaards zijn er ook metalen standaards in het assortiment.

De Tillandsia Multiflora groeit oorspronkelijk in droge bossen in Midden-Amerika en Mexico. Het is voldoende om de airplant een of twee keer per week te besproeien in warmere maanden. In koelere maanden mag dit een keer per twee weken zijn. Dit kan bij voorkeur met onze Tillandsia verzorgingsspray.

De vormgeving van de koperen spiraal is erg gebruiksvriendelijk en heeft ook een functie. De spiraal vormt een kommetje om het plantje in te zetten. Maar aan de onderzijde zijn de luchtplantjes allemaal verschillend van vorm. Bol, spits, lang of kort. Door voorzichtig de spiraal tussen duim en vingers te draaien,  “als een dop op een fles”, maak je de ringen meer open of dicht.  Zo staat jou airplantje er altijd perfect strak bij.

Op de productfoto staat de standaard afgebeeld die u ontvangt. In de galerij staat hij naast een basisstandaard afgebeeld zodat u goed het verschil kunt zien.

U krijgt 1 houten standaard met leren label, 1 Tillandsia Multiflora en een korte beschrijving. Het wordt verzonden met pakketpost.

Let op: in verband met levend goed wordt dit product niet retour genomen.

 

Let op: dit product wordt niet retour genomen!

7 op voorraad

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.