luchtplant tillandsia juncea standaard

10,50

Luchtplant Tillandsia Juncea op standaard van eiken hout. In combinatie met de handgemaakte standaard een mooi woonaccessoire, je zet het blokje overal heel makkelijk weg. De standaards zijn speciaal voor de luchtplanten ontworpen. Airplants hebben geen of nauwelijks wortels en hoeven niet in de aarde. Ze leven van de luchtvochtigheid. Dit maakt het zo leuk om ze op een bijzondere standaard te zetten. Wish & Will heeft hier bijzondere aandacht aan besteed.

De Tillandsia Juncea is een relatief lang en smal soort binnen de Tillandsia familie. De Tillandsia Juncea komt oorspronkelijk voor in Midden-Amerika, Mexico en delen van Zuid-Amerika.

U kunt de luchtplant 1 keer per week een pufje voedingsspray geven. De Juncea plant is zeer droog tolerant. Het is het beste om de basis, onderzijde van de plant droog te houden. Het is normaal dat de plant aan de onderzijde al wat droog, licht bruin is. De Tillandsia Juncea kan onder gemiddelde zorg goed uitbloeien en hierbij zal er een grote paarsachtige en zeer krachtige bloem uit het midden komen.

U kunt de luchtplant 1 keer per week een pufje voedingsspray geven. Verzorgingstips krijgt u ook meegestuurd.

U krijgt een luchtplant Tillandsia Juncea met houten basis standaard en een korte beschrijving over de verzorging.

Het product is circa 25 x 5 cm groot. In verband met levend goed kunt u het niet retour sturen!!

3 op voorraad

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.