luchtplant tillandsia abdita hout

Luchtplant Tillandsia Abdita op standaard van eiken hout. De standaards worden handgemaakt in een klein atelier van Wish & Will, waar ook handgemaakte sieraden worden vervaardigd. Het leren label met W&W erop wordt 1 voor 1 geperst en op het hout blokje bevestigd. Het resultaat is een ambachtelijke plantenstandaard die je overal heel makkelijk kan neerzetten. Op de tweede foto ziet u deze standaard afgebeeld naast een kleinere basis standaard, zodat u het verschil in grootte kan zien.

De Tillandsia Abdita is één van de meest kleurrijke Air Plants binnen de epifyt familie. De Tillandsia Abdita heeft een overvloed aan zachte groene bladeren. Oorspronkelijk komt deze air plant voor in droge bossen en woestijnen in Mexico en Midden-Amerika, op hoogtes van 600-1200 meter. Luchtplanten leven van de luchtvochtigheid. Ze zijn heel erg makkelijk in het onderhoud, je hoeft geen groene vingers te hebben.  Het is aan te raden om de planten in te sprayen met voedingsspray. U krijgt bij de aankoop een korte beschrijving over het onderhoud van het plantje.

Het totale product is circa 22 x 11 cm groot. Je krijgt een standaard met logo, luchtplant Abdita en korte beschrijving over de verzorging.

In verband met levend goed mag dit product niet retour worden gestuurd!

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.