Aanbieding!

luchtplant multiflora rood hout

15,95

Luchtplant Tillandsia Multiflora rood op standaard van eiken hout. Luchtplanten zijn zogenaamde Epifyten, ze leven van de luchtvochtigheid. De planten hebben nauwelijks wortels en zijn daarom zo leuk op de standaard van mooi eiken hout. De standaard wordt handgemaakt in een klein atelier van Wish & Will. Het label met W&W erop wordt 1 voor 1 met geperst en op het blokje getimmerd. Het is een mooi ambachtelijk woonaccessoire voor in de badkamer, keuken, woonkamer, kantoor of om cadeau te geven. Op de foto met 2 standaards is te zien dat er ook een eenvoudigere kleinere standaard in het assortiment is.

De Tillandsia Multiflora Rood is een soort met roodachtige bladeren. Onder invloed van licht kunnen de bladeren ook groener worden. Oorspronkelijk komt de Tillandsia Multiflora voornamelijk voor in droge bossen in Midden-Amerika en Mexico. De Tillandsia Multiflora zal vaak groeien tot een diameter van ongeveer 12 cm.

De luchtplant is heel makkelijk in onderhoud. Bij voorkeur 1 keer per 2 weken een pufje voedingsspray. Een beschrijving over de verzorging wordt meegeleverd.

Het totale product is circa 22 x 9 cm groot Je krijgt een standaard, Tillandsia Multiflora Rood luchtplant en korte beschrijving over de verzorging.

In verband met levend goed wordt dit product niet retour genomen!

Uitverkocht

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.