luchtplant groot fasciculata standaard

17,95

Een extra large Tillandsia Fasciculata luchtplant op standaard. De standaard is van eiken hout en wordt handgemaakt in atelier van Wish & Will in Bergen op Zoom. In dit atelier worden ook handgemaakte sieraden gemaakt. Het leren merklabel vindt u terug op de standaard en ook aan de leren sieraden van dit merk. Een mooi labeltje die 1 voor 1 worden geperst. Naast de ambachtelijke houten standaards zijn er ook metalen standaards voor uw luchtplantjes te koop.

De Tillandsia Fasciculata staat bekend om zijn grootte binnen de Tillandsia familie. Deze air plant komt oorspronkelijk voor in Midden-Amerika, Mexico, delen van Zuid-Amerika en Zuidelijke staten van Amerika. Tillandsias zijn zogenaamde Epifyten. Ze hebben nauwelijk wortels en leven van de luchtvochtigheid. Ze hebben voldoende aan 1 keer in de 2 weken een spraytje voeding.

U krijgt 1 standaard met leren label, 1 Tillandsia Fasciculata en een korte beschrijving. De totale productgrootte is circa 17 x 10 cm. Op de productfoto staat de standaard afgebeeld die u ontvangt. In de galerij staat hij naast een basisstandaard afgebeeld zodat u goed het verschil kunt zien. Het wordt opgestuurd met pakketpost.

Let op: in verband met levend goed kan dit product niet retour gestuurd worden.

2 op voorraad

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.