luchtplant groot capitata rood

15,95

Een luchtplant groot Capitata rood op eiken standaard, tijdelijk met groot luchtplantje. Het houten blokje is van eikenhout. Handgemaakte standaards uit het atelier van Wish & Will worden van duurzame materialen gemaakt. Het leren merklabel W&W wordt met de hand geperst. Deze labels worden ook gebruikt voor de handgemaakte sieraden uit dit atelier in Bergen op Zoom.

Tillandsia Capitata Peach (rood) komt oorspronkelijk voor in gebieden in Mexico, Honduras, Cuba en Dominicaanse Republiek. Deze air plant is een van de meest droogte-tolerante soorten. Luchtplantjes hebben nauwelijks wortels en leven van de luchtvochtigheid. Het zijn bijzondere kamerplanten, zogenaamde Epifyten. U heeft geen groene vingers nodig en hoeft de planten bij voorkeur maar 1 keer per 2 weken met een klein spraytje te verzorgen.

Het product is in zijn geheel circa 28 x 12 cm groot. U krijgt een standaard, een luchtplant Capitata rood en een korte beschrijving. Op de productfoto staat de standaard afgebeeld die u ontvangt. In de galerij staat hij naast een basisstandaard afgebeeld zodat u goed het verschil kunt zien. Het wordt verzonden met pakketpost.

U krijgt een luchtplant Capitat Peach, een standaard met logo en een korte beschrijving over de verzorging.

In verband met levend goed wordt dit product niet retour genomen!

Let op: in verband met levend goed mag dit product niet retour gestuurd worden!

 

 

 

 

 

Uitverkocht

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.