luchtplant argentea standaard hout

15,95

Luchtplant argentea op standaard van eiken hout. De standaard is een mooi woonaccessoire met leren label. De standaards worden handgemaakt ik het sieraden atelier van Wish & Will. De blokjes zet je overal heel makkelijk weg, in woonkamer, badkamer, keuken of op je werkplek. Ook orgineel om cadeau te geven. Naast deze luxere standaard met leren logo zijn er ook basis standaards te krijgen met een kleiner houten blokje.

De Tillandsia Argentea groeit oorspronkelijk in drogere gebieden in Mexico, Guatemala, Cuba en Jamaica. Deze airplant groeit zowel op zichzelf als in clusters met anderen van zijn soort en heeft zeer dunne zilverachtige bladeren. De Tillandsia Argentea heeft nauwelijks wortels en groeit vaak op rotsen of bomen. Dit luchtplantje heeft een vrij losse groeiwijze waarbij de sprietachtige bladeren alle kanten op gaan. Het luchtplantje kan paarse bloemen geven uit de spike/ het centrum van de plant (zie foto).

De plant houdt van een lichte en luchtige omgeving en daarnaast om 1 tot 2x per week (verschilt per luchtvochtigheid) besproeid te worden, bij voorkeur met onze voedingsspray.

Het product is in zijn geheel circa 22 x 10 cm groot. Let op: in verband met levend goed wordt dit product niet retour genomen.

 

9 op voorraad

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.