edelstenen hanger ketting rozenkwarts

39,95

Edelstenen hanger voor aan een ketting, keuze uit twee Rozenkwarts, Groene Agaat en Rookkwarts.  De vier hangers zijn aan de zijkant rondom voorzien van een zilver lijstje / randje. Aan de achterzijde zijn de edelstenen ook zichtbaar. Het is mogelijk om een bijpassende ketting met balletjes te bestellen. De kunt u krijgen in verschillende lengtes. Let op, dit is een apart product wat u kan bestellen!

Rozenkwarts is een echte steen van het hart. Het laat de onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart stromen en zorgt voor harmonie en liefdevolle vriendelijkheid. Een uitstekende steen om de zachtheid naar jezelf en anderen toe te laten stromen. Ook heilzaam bij hartzeer en emotionele trauma’s.

Groene Agaat helpt bij blaasontsteking en stimuleert de stofwisseling. De steen heeft een positieve werking op de blaas, de ogen en de bloedvaten. Agaat groen helpt bij psychische spanningen en geeft een gevoel van veiligheid. Groene agaat vergroot het zelfvertrouwen en vermindert twijfel.

Rookkwarts is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen voor zowel lichaam, ziel en geest. Het is de ideale steen om bij je te dragen in belastende situaties of bij klachten die samenhangen met stress..  De edelsteen stimuleert een nuchtere positieve houding en bevordert de concentratie

De edelstenen hangers zijn compleet circa 10 x 17 mm.

Geef in de opmerkingen bij je bestelling aan welke hanger je wilt ontvangen. De rozenkwarts hanger ROND is niet meer beschikbaar!

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beschrijving

edelstenen hanger ketting rozenkwarts

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.