airplantjes tillandsia multiflora standaard

10,95

Airplantjes tillandsia multiflora standaard, een luchtplantje op een handgemaakte standaard van eiken hout. De standaards worden in een klein atelier van Wish & Will gemaakt, waar ook handgemaakte sieraden worden gemaakt. Het blokje met kamerplant zet je overal heel makkelijk weg en de plant is erg makkelijk in de verzorging. Geen groene vingers vereist.

Oorspronkelijk komt de Tillandsia Multiflora voornamelijk voor in droge bossen in Midden-Amerika en Mexico. Corsa Plant teelt dit unieke soort op haar farms in Midden-Amerika en verder op de hoofd locatie in De Lier, waar het naartoe wordt verscheept voordat de bloeifase van de Multiflora aantrekt. De Tillandsia Multiflora zal vaak groeien tot een diameter van ongeveer 12 cm. In een later stadium kan de Multiflora geheel rood van kleur worden en in de bloeifase produceert deze Air Plant één of meerdere paarse bloemen vanuit het hart.

Het is voldoende om de airplant een of twee keer per week te besproeien in warmere maanden. In koelere maanden mag dit een keer per twee weken zijn. Dit kan bij voorkeur met onze Tillandsia verzorgingsspray.

Let op: dit product wordt niet retour genomen!

3 op voorraad

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beschrijving

airplantjes tillandsia multiflora standaard

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.