Aanbieding!

airplantjes tillandsia medusa standaard

Oorspronkelijke prijs was: €17,95.Huidige prijs is: €14,95.

Airplantjes tillandsia medusa standaard. Tijdelijk krijgt u een large airplants. De luchtplant staat op een handgemaakte standaard van Wish & Will, speciaal ontworpen in eigen atelier voor luchtplantjes. Het leren label met W&W erop neemt een stoere plaats in op de standaard. Dit label wordt ook gebruikt voor de handgemaakte sieraden uit dit atelier. De standaard is van eiken hout en overal heel makkelijk weg te zetten. De kamerplanten hebben nauwelijks verzorging nodig. Spray ze 1 keer in de weken in met een klein spuitje verzorgingsspray.

De Tillandsia Medusae is een ongewone en unieke plant. Het ongewone aan deze is toch zeker wel de vorm, waar het zijn naam ook aan te danken heeft. Met de dikkere kop (Caput) aan de onderkant en de prachtige stevige krullende bladeren, heeft de Tillandsia Medusae veel weg van een vrouwelijk figuur uit de Griekse mythologie. Medusa, de vrouw met de slangenharen, die op zijn beurt goed te vergelijken zijn met de krullende bladeren van dit soort. Andere veel voorkomende namen naast Tillandsia Caput Medusae zijn dan ook nog Medusa’s head en octopus plant.

Dit exclusieve soort komt voor in Midden Amerika en Mexico.

Het totale product is circa 28 x 10 cm groot. Op de productfoto staat de standaard afgebeeld die u ontvangt. In de galerij staat hij naast een basisstandaard afgebeeld zodat u goed het verschil kunt zien. Het wordt met pakketpost verzonden.

Let op: dit product wordt niet retour genomen!

4 op voorraad

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beschrijving

airplantjes tillandsia medusa standaard

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.