Je bekijkt nu Mix and match je eigen sieraden!

Mix and match je eigen sieraden!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuw
  • Bericht reacties:0 Reacties

Mix and match kettingen. Je kan kiezen uit veel gouden en zilveren basis kettingen en je kiest er 1 of meerdere kleurrijke hangers of natural hangers bij uit. Super leuk om steeds een nieuwe ketting te dragen en te wisselen en combineren bij jouw outfit. Er zijn kettingen met balletjes, en andere basis kettingen glad, of gedraaid verkrijgbaar. Het assortiment wordt steeds aangepast op jouw vraag en de kleuren van het seizoen.

Alle sieraden worden handgemaakt en ook nog eens in kleine oplages. Zo draag jij een unieke ketting. Houd je van het dragen van een sieradenset? Dan hebben we goed nieuws, er zijn ook bedelarmbanden te koop die matchen bij de bedels van de kettingen. De armbanden zitten vol met mooie edelstenen kraaltjes, je wordt er heel vrolijk van.

Draag jij graag kleding met de ene keer felle kleuren en de andere keer weer rustige tinten, dan is een ketting met verwisselbare bedel hanger echt iets voor jou!! In de winter draag je andere kleding dan in de zomer. In de winter zijn de kleuren zwart, bruin, donker blauw en dit jaar donker paars meer in trek. In de zomer draag ik roze, beige, ecru, lila, wit, oranje, fuchsia, geel en licht blauw. Een match met een sieraad met hangertje dat je kan aanpassen op je outfit is dan ideaal!!

Wish & Will heeft kettingen in goud en zilver waarvan de hanger verwisselbaar is. Een breed oog waar natuurlijke edelstenen aanhangen en die je van je ketting kan afschuiven. De bedel kan je aan een korte of aan een lange ketting hangen. Zo kan je varieeren en wisselen.

De hangers zijn handgemaakt in kleine oplages en hebben bijvoorbeeld een edelsteen met Tijgeroog, Aquamarijn, Rozenkwarts, Calciet en Onyx. Je hoeft maar 1 keer een complete set te kopen en de hangers los aanschaffen om eindeloos te combineren. Ik ben heel zelf erg makkelijk en flexibel. Zie je een ketting op de site met een te gekke hanger die alleen compleet met collier wordt aangeboden? Stuur mij een berichtje en ik kan vast regelen dat jij deze hanger los kan kopen (email: info@wishwill.nl).

Geef een reactie