Je bekijkt nu Verwisselbare bedel hanger

Verwisselbare bedel hanger

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuw
  • Bericht reacties:0 Reacties

Draag jij graag kleding met de ene keer felle kleuren en de andere keer weer rustige tinten, dan is een ketting met verwisselbare bedel hanger echt iets voor jou!! In de winter draag je andere kleding dan in de zomer. In de winter zijn de kleuren zwart, bruin, donker blauw en dit jaar donker paars meer in trek. In de zomer draag ik roze, beige, ecru, lila, wit, oranje, fuchsia, geel en licht blauw. Een match met een sieraad met hangertje dat je kan aanpassen op je outfit is dan ideaal!!

Wish & Will heeft kettingen in goud en zilver waarvan de hanger verwisselbaar is. Een breed oog waar natuurlijke edelstenen aanhangen en die je van je ketting kan afschuiven. De bedel kan je aan een korte of aan een lange ketting hangen. Zo kan je varieeren en wisselen.

De hangers zijn handgemaakt in kleine oplages en hebben bijvoorbeeld een edelsteen met Tijgeroog, Aquamarijn, Rozenkwarts, Calciet en Onyx. Je hoeft maar 1 keer een complete set te kopen en de hangers los aanschaffen om eindeloos te combineren. Ik ben heel zelf erg makkelijk en flexibel. Zie je een ketting op de site met een te gekke hanger die alleen compleet met collier wordt aangeboden? Stuur mij een berichtje en ik kan vast regelen dat jij deze hanger los kan kopen (email: info@wishwill.nl).

Geef een reactie