Je bekijkt nu unieke handgemaakte sieraden bergen op zoom

unieke handgemaakte sieraden bergen op zoom

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuw
  • Bericht reacties:1 reactie

De unieke handgemaakte sieraden van Wish & Will zijn te koop in Bergen op Zoom bij Hotlegs Fashion & Lifestyle. Een kledingwinkel gelegen in het hart van Bergen op Zoom, dicht bij de Grote Markt, in de Zuivelstraat 17.

Eigenaresse Carla is altijd op zoek naar leuke én mooie dingen voor Hotlegs. Mooie dingen zijn haar passie en wil dit graag met jullie delen. Dat is ook wel te zien aan de winkel.

In de winkel vind je mooie kledingmerken, stijlvol en met zorg uitgekozen. Je kan er vrijblijvend rondkijken maar als je wilt krijg je hulp om een leuke set samen te stellen. De meiden in de winkel zijn daar erg goed in. Uiteraard kan je een bijpassende lange ketting van Wish & Will uitkiezen.

Elk seizoen worden de sieraden aangevuld en worden de tinten in de kettingen afgestemd met de kleuren van de kleding. Zo kom jij extra goed tot zijn recht. Dit is een manier van samenwerking  waar ik erg mijn best voor doe. Zo versterk je elkaar en wordt iedereen blij.

Bij Hotlegs hangt een selectie, wil je de gehele collectie van Wish & Will bekijken en een aankoop doen kijk dan online op de webshop van wishwill.nl

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Instagram en Facebook.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Peter

    Vorige week heb ik een handgemaakte ketting gekocht van Wish & Will.
    Het is heel mooi en van kwalitatief goede materialen. De onderdelen van de ketting vormen echt een eenheid; na het uitpakken heb ik er enige tijd geïntrigeerd naar zitten kijken. De ketting was met zorg en aandacht ingepakt en verpakt. Helemaal top dus!
    Inmiddels al weer wat zitten grasduinen in de webshop. Daar zitten echt heel mooie dingen bij. Helemaal uniek zijn de limited editions. Binnenkort maar een kerstcadeautje kopen hier!

Geef een reactie