Je bekijkt nu Sta ik met grote oorbellen?

Sta ik met grote oorbellen?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Trends
  • Bericht reacties:0 Reacties

Grote oorbellen, opvallende oorbellen, zo leuk, maar sta ik er wel mee? Die vraag stelde ik mijzelf. En weet je hoe dat kwam? Door de trend. Overal om je heen je heen zie je vrouwen met grote statement oorbellen. De oorbellen zijn een hype, ze lijken de ketting wel te verdringen.

Als ontwerpster van sieradenlabel Wish & Will volg ik uiteraard ook de TREND en ging ook aan de slag met deze super leuke uitdaging om bijzondere oorbellen te maken. Net iets groter dan dat ik normaal gewend ben. Ik zocht in mijn voorraad naar grote kralen en ging helemaal los.Ik kreeg er zowaar een hoop inspiratie door en werd steeds enthousiaster. Even PASSEN, ja dat is de ultieme check voor je product. Is je ontwerp goed?

Dat was lachen. Niet voor mij, maar voor mijn kinderen. Jij snapt waar ik het over heb, toch? Mama, het staat je niet!!!

Je kinderen, die mama totaal niet gewend zijn met grote oorbellen in haar oren. Die naar je roepen dat je er te oud voor bent? Nou, ik kan je een raad geven. Niks van aantrekken, gewoon lekker dragen. Na een week zijn ze het gewend en na 2 weken vragen ze of zij ze mogen lenen.

Twijfel je nog? Dan bouw je het gewoon op en ga je voor steeds een maatje groter. Niks geks aan. In de terugkoppeling naar mijn winkels en klanten is deze vraag ook gekomen. Kan je een tussen maatje maken, mijn klanten vinden 1 bolletje groot genoeg. En zo is het: niks hoeft alles mag. Ook 1 klein subtiel kraaltje is een sieraad voor het oor.

Oorbellen 1 bolletje: https://wishwill.nl/winkel/oorbellen-balletje-agaat-zwart/

Oorbellen foto: https://wishwill.nl/winkel/oorbellen-bohemian-beige-kristal-ovaal-kopie/

 

 

Geef een reactie