Je bekijkt nu Personal Power Plus – Jouw Powertypekleur in een Sieraad

Personal Power Plus – Jouw Powertypekleur in een Sieraad

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Nieuw
 • Bericht reacties:2 Reacties

Wish & Will maakt sinds kort sieraden die aansluiten bij het Personal Power Plus systeem (PPP). Een sieraad waarin je jouw powertype terug ziet in kleuren en/of  een element  (vuur, water, aarde en lucht).

PPP is een instrument dat op basis van kleuren en elementen je persoonlijkheid test. Bijzonder is dat het er op gericht is om het positieve uit een mens te halen. Het geeft inzicht in je drijfveren en kwaliteiten. Er wordt gewerkt met 10 kleurenfamilies en 4 elementen (vuur, water, aarde en lucht). Daar komen 40 kleurpersoonlijkheden uit voort, de zogenaamde Powertypes. Iedereen krijgt een test welke types het beste bij jou passen en zo wordt jouw Blauwdruk bepaald, die staat voor succes en een waardevol leven.

Als je een PPP traject hebt doorlopen wil je de kleuren die bij jou passen en jou kracht geven ook omarmen. Dit kan je doen met kleding of met spulletjes in je interieur. Maar hoe mooi is het om je kleuren en/of elementen in een sieraad van Wish & Will (W&W) bij je te dragen?

Zo heeft PPP-expert  “Meiliefvitaliteit”  een sieraad laten maken met kleur en element waarin je ziet wat jouw prachtige powertype is. Door het te dragen, te hangen of te leggen op een zichtbare plek zorgt het ervoor dat je kunt nagenieten van alles wat je over jouw kwaliteiten te weten bent gekomen én je deze op subtiele wijze kunt versterken.

Werk jij ook met het PPP-systeem of heb je dit traject gevolgd?  Dan heeft W&W verschillende mogelijkheden om voor jou een sieraad te maken dat bij jou past. W&W is een atelier met handgemaakte sieraden dat veelal gemaakt worden van natuurlijke materialen. In de sieraden worden ook regelmatig kleurdetails verwerkt. Het zijn sieraden die qua prijs toegankelijk zijn voor een breed publiek. Ik mijn webshop kun je bekijken wat mijn stijl is. Ook maak ik graag persoonlijke sieraden. Onderaan dit bericht vind je mijn gegevens. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Maar los van dit alles kan je dit sieraad ook in je bezit krijgen als je het gewoon mooi vindt.

Wish & Will:

PPP-expert:

https://meiliefvitaliteit.nl/

 

 

 

 

 

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. hoi Saskia,
  leuk om te lezen. Dank ook voor het noemen van MeiLief. Fijn hierin samen te werken met je!
  (1 klein detail: bij PPP-expert is de x weggevallen)
  Groetjes en tot snel,
  Caroline

Geef een reactie