Je bekijkt nu Paars en Lila dé kleur

Paars en Lila dé kleur

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Trends
  • Bericht reacties:0 Reacties

Paars is nu dé kleur waar modeliefhebbers zich massaal in hullen, het liefst van top tot teen. Paars als accent in je sieraad mag dan ook niet ontbreken.

Paars is een kleur die tegenstellingen bij elkaar brengt en dat maakt dat je met een paarse tint er altijd weer leuk uitziet. In het Magazine Jan wordt een speciaal artikel gewijd aan de trendkleur paars. In het artikel krijg je inspirerende foto’s te zien van paarse kleding. Bijvoorbeeld het paarse pak en de wijde pantalon in paars. En wat is onze favoriet? Dat zijn de bijzondere sieraden met paarse edelstenen. Wie aan paarse edelstenen denkt, denkt snel aan amethist.

De veelzijdigheid van deze kleur prikkelt onze verbeelding, creativiteit en originaliteit. De paarse kleurtinten (dieppaars, lichtpaars en lila) in je kleding en sieraden maken je outfit snel indrukwekkend. Een ketting met paars of oorbellen met lila kan een outfit een verrassende touch geven.

In de natuur is paars ook zinvol. Wist je dat de beste bijenplanten paarse bloemen hebben? Dat komt omdat bijen de kleur paars duidelijker zien dan andere kleuren. Denk bijvoorbeeld ook aan vlinderstruiken, kattenkruid, verbena, lavendel en de sierui.

Wil je meer ontdekken over de mogelijkheden van een klein accent paars in sieraden? Bekijk dan de handgemaakte sieraden van Wish & Will.

Geef een reactie