Je bekijkt nu Oproep Gastblog, Post of Nieuwsbericht

Oproep Gastblog, Post of Nieuwsbericht

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Gast
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wish & Will nodigt inspirerende mensen, influencers, winkels of wie dan ook uit om een bericht over elkaar te schrijven of te posten. Op mijn oproep werd gereageerd door Miranda Roijakkers MRs Unlimited-Ophelie.

Miranda heb ik leren kennen via facebook. Ze heeft een grote passie in het leven: de eenzaamheid van mensen, vooral jongeren, doorbreken. Deze visie werkelijkheid maken waardoor we een mooiere wereld krijgen en mensen met zichzelf en elkaar worden verbonden is haar levensdoel. Zo werd MRs Unlimited en Ophelie geboren.

Heel bijzonder is dat Miranda mij heeft kunnen doorgronden door te kijken naar mijn sieraden. De materialen die ik gebruik en de wijze waarop de luchtplantjes worden gepresenteerd waren voor haar sierlijk, zacht, vrouwelijk, verfijnd en teder. En niet te min zag ze er een vleugje kracht in terugkomen. Zes eigenschappen waarvan Miranda overtuigd was dat ik die eigenschappen heb en deze verwerk in mijn creaties. Dank je wel Miranda, het heeft mij aan het denken gezet.

Dat iemand anders gevoelens en eigenschappen voelt en herkent door het zien van mijn sieraden is een openbaring. Ik maak dit proces uiteraard zelf door, maar denk er niet bewust over na. Daar gaat verandering in komen. Ik ga proberen jullie mee te nemen in dit proces door te laten zien wat mij inspireert en waarom ik kies voor de materialen en vormen in mijn werk.

Heel bijzonder dat we tegenwoordig op deze manier elkaar kunnen vinden en iets voor elkaar kunnen betekenen. Als eenzaamheid ervaringsdeskundige, en met jouw levenswijsheid, draag je zeker een steentje bij om het taboe rondom eenzaamheid te doorbreken, die kracht straalt van je af.

Ben je na het lezen van dit verhaal benieuwd naar wat Miranda Roijakkers MRs Unlimited-Ophelie allemaal heeft bereikt en wat ze kan betekenen? Volg dan deze link naar haar website.

https://www.ophelie.nl/

 

 

Geef een reactie