Je bekijkt nu Moringa Thee van Isa
binary comment

Moringa Thee van Isa

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Gast
  • Bericht reacties:0 Reacties

Weet je waar ik van kan genieten? Thee, echt verse thee, geen instant. Thee met smaak, puur, zonder geur en smaakstoffen. Wist je dat dit super gezond is en een herstellend vermogen heeft bij veel kwalen? Isabelle, eigenaresse van Thee van Isa weet daar alles van en haar thee is dan ook mijn favoriet. Een ware energie booster voor tijdens mijn werk.

Neem bijvoorbeeld de thee van de foto Moringa thee. Isabelle (eigenaresse van Thee van Isa) heeft al vroeger bijna ieder jaar een longontsteking. Op reis in Indonesië heeft een kruidenvrouw haar zuiver Moringa thee laten drinken. Hier heeft ze elke dag een beker van genomen. Het heeft haar echt geholpen. De longarts constateerde dat haar longinhoud met 20% is gestegen en haar weerstand nam enorm toe. Geen longontstekingen meer. Dit heeft Isa ertoe gebracht de thee te importeren en zelf theemelanges te gaan maken. De thee is nu te koop via haar website Thee van Isa.

De Moringaboom is de meest bruikbare boom ter wereld, omdat bijna elk onderdeel van de boom kan worden gebruikt als voedsel of voor andere nuttige doeleinden. De bladeren van de boom zijn rijk aan onder andere bètacaroteen, vitamine C, proteïne, ijzer en kalium. De bladeren kunnen worden gekookt als spinazie, of gedroogd en vermalen worden toegevoegd aan maaltijden. Je kan op haar site lezen waar de thee nog meer goed voor is. Moringa thee heeft een heerlijk licht kruidig smaakje, erg lekker kan ik je vertellen.

Isabelle heeft veel verstand van thee en het bereidingsproces. Simpel gezegd, een paar verse blaadjes of schijfjes van een wortel met heet water maakt thee niet gezond. Ik drink bijvoorbeeld graag verse gember thee. Een schijfje gember, heet water erop schenken en je drinkt verse gemberthee. Je hebt wel smaak, maar meer is het niet. Je neemt niet de vitamines van de gember op. Daar gaat een bewerkelijk procedé aan vooraf die de gemberthee van Isabelle uiteraard wel heeft ondergaan.

In de winkel van Isa kom je de meest bijzondere thee tegen. Van kruidige Chia thee , bloemige thee van rozenbloesem  tot Knuffelthee. Maar de thee waar ik een glimlach van op mijn gezicht krijg is de Heksenthee. Nieuwsgierig naar de ingrediënten van dit brouwsel? Neem dan snel kijkje, het is Isabelle gegund.

Geef een reactie