Je bekijkt nu luchtplanten planten dier vriendelijk

luchtplanten planten dier vriendelijk

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Trends
 • Bericht reacties:2 reacties

Luchtplanten planten zijn dier vriendelijk. Een hele gerusttelling als je je huis decoreert met groene luchtplanten en te weten dat ze niet giftig zijn. De luchtplantjes op houten blokjes zet je zo makkelijk overal weg, daar zijn ze enorm geschikt voor. Niet de bedoeling dat je hond of kat er dan ziek van wordt als deze er toch aan zou knabbelen.

Typisch voor de Tillandsia’s zijn hun epifyten. Dat zijn de ‘wortels’ waarmee ze zich op andere planten en bomen vastklemmen. … No worries, tillandsia’s zijn niet giftig! De Tillandsia haalt zijn water voornamelijk uit de lucht. Wanneer je huisdieren hebt, is het een topprioriteit om ze veilig te houden. Een manier om over hen te waken is om huisdiervriendelijke kamerplanten te kiezen voor uw huis. Nontoxische planten zijn een geweldige manier om kleur en textuur aan uw decor toe te voegen terwijl u uw harige vrienden veilig houdt.

Gewoon omdat een plant niet giftig is voor katten en honden betekent dat niet dat ze zich goed zullen voelen als ze ze inslikken! Met echte knabbelaars en happers toch altijd verstandig zijn en de dieren niet in verleiding brengen.

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Josien

  zijn luchtplantjes veilig voor mensen? Dus niet giftig niet alleen voor dieren maar ook voor mensen?

  1. S Wille

   Hoi Josien, niet giftig voor huisdieren. Dan lijkt mij dat het ook veilig is voor mensen. Wel een bijzondere vraag, want ik verkoop de luchtplant als kamerplant, niet als consumptieartikel. Groeten Saskia

Geef een reactie