Je bekijkt nu Investeer in BRUIN

Investeer in BRUIN

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Trends
  • Bericht reacties:0 Reacties

Bruin is weer terug in het modebeeld. De kleur is lang weggeweest maar zal de komende jaren sterk aanwezig zijn in kleding en assecoires. Dus dames, wees slim en investeer in BRUIN!!

Je ziet in het tijdsbeeld dat periodes en trends zich herhalen. In de jaren 70 was bruin een bepalende kleur. Elementen uit de seventies komen weer terug. Zoals de ribbroeken, lange suède jassen, grof gebreide truien, bruine glimmende blouses, wijde pijpen etc etc. Maar ook edelstenen zijn bezig met een comeback. Herinner jij je moeder nog met een armband met edelsteentjes of een ketting waar een prachtige edelsteen aan bungelt.

Bruin wordt nog vaak oudbollig en saai gevonden. Onzin, omdat het zolang weg is geweest is het juist VERNIEUWEND. Grappig toch hoe dit spel wordt gespeeld?

Kies voor VEILIG en je combineert bruin met andere neutrale tinten zoals wit, gebroken wit, beige en zwart. Ga voor VINTAGE en je combineert bruin met geel en oranje. Ga voor VERNIEUWEND en je combineert je bruine kleding met felle fluoriserende tegenhangers, fuchsia of geel. Niet te vergeten: pasteltinten blauw zijn ook onweerstaanbaar in combinatie met bruin.

Uiteraard hoort bij dit mooie kleurenspectrum een bijpassend sieraad. Wish & Will omarmt de look en heeft veel mooie kettingen en oorbellen waar bruin en de combi-kleuren van bruin een rol inspeelt.

Enthousiast en meer weten? Volg me op Instagram en Facebook

Geef een reactie