Je bekijkt nu hanger paardenhaar

hanger paardenhaar

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuw
  • Bericht reacties:0 Reacties

 

Bij Wish & Will kan je een hanger laten maken met het haar van je eigen paard. Hoe leuk is dat? De haren worden in giethars gegoten Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Op de foto zijn een aantal voorbeelden te zien van hangers met paardenhaar. Zo kan het haar in een staafje worden gegoten (rond, rechthoekig, driehoekig, vierkant). Als je het staafje aan een verzilverd kettinkje hangt krijg je een minimalistisch en krachtig ontwerp. Ook kan het haar omwikkeld worden met zilverdraad en als spiraal of infinity teken worden verwerkt in een platte hanger (rond, rechthoekig, vierkant, druppel, ovaal). Maar wat helemaal te gek is, is het toevoegen van materialen als leer en zilveren en gouden sparkels.  Zo ontstaat een waar schilderijtje. En leer verwijst symbolisch naar jou als ruiter, rijdend op het paard.

Wil je van de hanger een compleet sieraad laten maken? Top, want ook dan zijn er heel veel mogelijkheden. Kijk maar eens naar alle sieraden op de website van wishwill, want je kan in combinatie met leer en bedels laten maken wat jij mooi vindt. Ook een simpele sleutelhanger is al mogelijk.

Ik sta klaar om je te helpen, we maken er samen wat moois van…

https://wishwill.nl/winkel/hanger-paardenhaar-staafje/

https://wishwill.nl/winkel/ketting-paardenhaar-staafje-zilver/

https://wishwill.nl/

 

Geef een reactie