Handgemaakte Oorbellen

Een paar oorbellen zijn het sieraad, de blikvangers van je gezicht. Kijk je naar jezelf, dan kijk je naar je oorbellen. Zeker belangrijk om aandacht aan te besteden en oorbellen te hebben die passen bij wie jij bent…
Zoals heel de collectie van Wish & Will zijn ook de handgemaakte oorbellen te verdelen de uitgewerkte oorbellen en de simplistische oorbellen. De wat grotere en uitgewerkte oorbellen voor de vrouw die casual, stoer is en van opvallende kleding en accessoires houdt en de wat nonchalant chique vrouw die van pure eenvoudige materialen houdt.

Alle oorbellen zijn 925 verzilverd of van hypoallergeen materiaal gemaakt. De collectie bestaat uit stekers, studs, chain tube oorbellen (ook wel threader of chain oorbellen genoemd), creolen, oorbellen met Miyuki kraaltjes (Japanse kraaltjes) en heel veel verschillende hangers. Om u een bredere collectie aan te bieden heb ik een aantal oorbellen ingekocht, die op zelf ontworpen cadeaukaartjes worden aangeboden.

Bijzonder zijn de oorsieraden van leer en de lederen bedeltjes die aan de oorhangers bungelen. Deze worden uit mooie kwaliteit leer gestanst. De Single Earring van leer in Ibiza style , is de blikvanger van de collectie. Een grote lange handgemaakte oorbel waarvan je er maar 1 draagt. Maar natuurlijk kan je het combineren met een klein knopje in je andere oor .
Kijk je naar jezelf, dan kijk je naar je oorbellen, jij bent puur, jij bent favoriet, jij bent perfekt …

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste handgemaakte sieraden en alle aanbiedingen.

Je inschrijving is succesvol ontvangen