Handgemaakte Kettingen

Kettingen kunnen soms net hetgeen zijn wat je look helemaal afmaakt. Een mooie statement ketting bijvoorbeeld. De lange statement handgemaakte kettingen van Wish & Will zijn het best lopende product. Niet gek, want ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en afwisselend van ontwerp. In combinatie met een basic-outfit slaag je erin om stijlvol voor de dag te komen.

Ben jij meer van de eenvoudige sieraden? Dan zijn de handgemaakte korte kettingen wat voor jou. Het zijn subtiele korte verzilverde kettingen met kleine edelsteentjes of bedels. Deze fijne kettinkjes zijn perfect om cadeau te geven, aan je moeder, je zus of je beste vriendin bijvoorbeeld! Ieder edelsteentje heeft zijn uniek betekenis en past bij bepaalde karaktereigenschappen. De uitleg staat beschreven op het cadeaukaartje dat speciaal voor dit sieraad ontworpen is.

De lange kettingen bestaan uit een halsband en een grote hanger of bedel. Er is veel keuze in halsbanden. Banden van leer: plat leer dat met de hand uit grote stukken koeienleer wordt gesneden, kalfsleer banden, rond leer, gevlochten leer, suede koord, robuuste vierkante leerveters. Banden van textiel: geweven koord, jeans band, tricot, waxkoord, surfkoord, parakoord. Traditioneel jasseron of bohemian houten kralen behoren ook tot het assortiment.

De kettingen ingedeeld in Lang en Kort. De lange kettingen worden nog eens onderverdeeld in de categorieën: edelstenen, harten, bedels, kralen en overige. De kettingen met edelstenen en harten hebben een grote edelsteen of hart als basis en worden met kleinere bedeltjes en kralen gecomplementeerd. De andere kettingen bestaan in zijn geheel uit een mix van bedels of kralen.

Kortom, geef je outfit een eigen unieke flair. Jij bent creatief, jij bent speciaal …

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste handgemaakte sieraden en alle aanbiedingen.

Je inschrijving is succesvol ontvangen