Handgemaakte Armbanden

Ook voor de pols heeft Wish & Will voor ieder type vrouw een armband in de collectie.
Voor de stoere, nonchalante vrouw die houdt van groffe sieraden zijn er leren handgemaakte armbanden die je rond de pols wikkelt of sluit met een karabijnslot. Deze draag je solitair of in combinatie met een paar fijne armbandjes.
Voor de bohemian, casual of nonchalant chique vrouw zijn er de fijnere, eenvoudige armbandjes die je kan mixen tot een te gekke armparty. Deze armbandjes zijn gemaakt van macrame koordjes, koordelastiek of comfortabel stretch textiel.
Het zal Wish & Will niet zijn als er geen armband is die verschillende materialen combineert in 1 sieraad. Voorbeelden hiervan zijn de knitbead armband met edelsteentje en de bohomian style wikkelarmbanden. Deze wikkelarmbanden kan je ook dragen als choker of korte ketting.
De collectie is voortdurend in beweging en wordt regelmatig aangevuld met nieuw werk. Laat je inspireren door de collectie van Wish & Will en volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Jij bent uniek, jij bent jezelf …

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste handgemaakte sieraden en alle aanbiedingen.

Je inschrijving is succesvol ontvangen