Handgemaakte Sieraden


Mijn sieradencollectie bestaat uit kettingen, armbanden, oorbellen, tashangers en keykoords.
De sieraden worden verkocht via de website van Wish & Will en verkooppunten. Wilt u reseller worden neem dan vrijblijvend contact op.
De sieraden bestaan grofweg uit 2 groepen. De Limited edition en de overige sieraden. De limited edition bevat op maat gemaakte sieraden, en one-of-kind sieraden. Van de overige sieraden worden meerder exemplaren gemaakt, zolang de voorraad strekt, want zijn uiteraard nog handgemaakte sieraden die in beperkte hoeveelheden gemaakt, het is geen massaproductie.

De One-of-Kind sieraden krijgen een speciaal ontwerp. Er wordt een hanger of edelsteen in gebruikt waar er een of twee van zijn. Hoe leuk is dat om een unieke ketting te dragen die niemand heeft. Heb jij een favoriet bedeltje of hangertje, vraag dan gerust naar de mogelijkheden om er een sieraad van te laten ontwerpen en maken.

De op maat gemaakte sieraden komen uit het edelsmid atelier. W&W legt zich steeds meer toe op het edelsmeden. De sieraden die getoond worden zijn verkrijgbaar op bestelling. Ze worden geheel met de hand gezaagd, gevormd, gesoldeerd en gepolijst. Er worden edelmetalen en onedelmetalen gebruikt, zoals sterling zilver, alpaca, messing en koper.
Naast het edelsmeden worden ook hangers gemaakt van Epoxy. In giethars kunt u voorwerpen laten gieten, denk bijvoorbeeld aan paardenhaar.
De collectie is voortdurend in beweging en wordt regelmatig aangevuld met nieuw werk.

Nieuwste Handgemaakte Sieraden