Je bekijkt nu Fracor kaarten voor het goede doel

Fracor kaarten voor het goede doel

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Gast
  • Bericht reacties:0 Reacties

Fracor kaarten voor het goede doel, wie goed doet goed ontmoet. Ik wil deze blog starten met Saskia te bedanken dat ik een gastblog mocht schrijven. Hoe leuk is dat.

Laat ik mij eerst netjes voorstellen tenslotte kennen jullie mij niet. Ik ben Corrina , 57 jaar oud geboren in het mooie Overschie. Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben we een onwijs leuk leven al heel lang. In het dagelijks leven heb ik een leuke baan als office manager en in mijn vrijetijd heb ik aantal mooie hobby’s.

De Hobby’s

We hebben allemaal wel een hobby. Zoveel verschillende mensen betekent zoveel verschillende hobby’s. Dat is een feit. Iedereen heeft zijn of haar passie voor die hobby. De hobby’s die veel voorkomen om er maar te noemen zijn , lezen, sporten, uitgaan, reizen, puzzelen.

Wat zijn mijn hobby’s??? Nou ik vertel het je graag. Mijn hobby’s zijn hardlopen, uitgaan en kaarten en kadootjes maken. En zeker in deze gekke tijd waarin we leven is het fijn om een hobby te hebben.

Hardlopen is een paar geleden begonnen uit een geintje met de trainer van de sportschool. En dat doe ik nu al weer zo ongeveer 10 jaar. Ik ben geen speedy conzales maar vind het heerlijk om even buiten te zijn en een mooie 5 a 10km te rennen. Wedstrijden en medailles horen daar ook bij.

Uitgaan s voor mij naar een leuke theatervoorstelling, ergens hapje eten of naar de bios.

Dan zijn we bij de kaarten en kadootjes aangekomen. En dat is toch wel mijn favoriete hobby op dit moment. Heerlijk aan de freubel tafel mooie kaarten maken en leuke brievenbuskadootjes. 10 jaar geleden heb ik meegedaan een sportief event Fietsen voor Sofia en door dit event ben ik eens gaan nadenken hoe ik een goed doel kan steunen in combinatie met mijn hobby. Toen  heb ik de koe bij de horens gepakt en de stoute schoenen aangetrokken en een webshop gebouwd en geopend. De omzet die voorkomt uit de webshop staat sinds dien in het teken van het goede doel.

De naam van de webshop is Fracor Creaties. Dit is een samenvoeging van Frank en Corrina. In de webshop kunt u handgemaakte kaarten en leuke brievenbuskadootjes vinden. Deze zijn te koop tegen betaalbare prijzen en van elke creatie is er maar 1

Fracor Creaties is ook druk op social media oa met een eigen Blog Fracor Creaties, op facebook met eigen groep.

Ik zou het leuk vinden als je de blog wilt lezen en lid wil worden van de groep, altijd gezellig. Op de blog site schrijf ik regelmatig korte verhaaltjes over Fracor Creaties en de mens er achter.

Creaties
Misschien ben je al nieuwsgierig wat ik zo maak???? hier een paar foto’s van creaties

Kadootje

En wat is er leuker dan een kadootje te ontvangen. Ik heb voor je een mooi kadootje. Mocht je wat willen bestellen in de leuke webshop dan mag je code BLOGS gebruiken en ontvang je ipv 20% welkomskorting 30% korting op je eerste bestelling. Noem code BLOGS bij kortingscode en de korting wordt gelijk zichtbaar. Je hoeft geen code aan te vragen enz

In de webshop geldt geen minimum bestelbedrag en je ontvangt altijd een leuk presentje bij uw bestelling.  Tevens bieden wij een opspaar service aan.

Ik dank je voor het lezen van de blog en wie weet tot ziens in de webshop.

Lieve groet Corrina van Fracor Creaties

Voetnoot van Wish & Will:
FRACOR CREATIES maakt kaarten en brievenbus cadeautjes ter ondersteuning van goede doelen. Super tof van haar. Zo steunt ze Zwerfkat in Nood, een t[e]huis voor aids-positieve katten en Stichting Djimba, een t(e)huis voor oude, zieke, gehandicapte en getraumatiseerde honden.

Geef een reactie