Je bekijkt nu De betekenis en werking van je edelsteentje aan je ketting

De betekenis en werking van je edelsteentje aan je ketting

Wish & Will heeft in haar collectie een serie van minimalistisch kort verzilverde kettinkjes met kleine edelsteentjes eraan. Naast de bedel van het edelsteentje hangt een rond verzilverd bedeltje. De kracht van dit sieraad zit niet alleen in de eenvoud van het ontwerp, maar ook in de betekenis, de helende en spirituele werking die van het kristal uitgaat. Bij elke ketting krijg je een cadeaukaartje waarop in het kort staat beschreven wat de werking van dit mineraal is.

ROZENKWARTS is een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Hij brengt evenwicht op zowel het lichamelijke als op het psychische vlak. Dit steentje is zacht roze.

SODALIET helpt bij faalangst en geeft een gevoel van eigenwaarde. Het werkt zeer rustgevend en goed tegen een hoge bloeddruk. Dit steentje is donkerblauw.

MAANSTEEN is sterk verbonden met de energie van de maan en dus met intuitie en zelfinzicht. Het ondersteunt de vruchtbaarheid. Dit steentje is wit.

PERZIK MAANSTEEN helpt je om de positieve ervaringen in je leven te waarderen. Het kristal geeft rust aan angstige of zorgelijke mensen. Dit steentje is perzik/nude van kleur.

SMARAGD heeft een ontgiftende werking op de lever, verlicht reumatiek en diabetes. Geen andere edelsteen trekt zo’n krachtige energie aan. Dit steentje is groen.

Bekijk ze allemaal: https://wishwill.nl/winkel/ketting-kort-zilver-sadoliet/

 

Geef een reactie