Je bekijkt nu Airplantje op standaard eikenblokje

Airplantje op standaard eikenblokje

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Trends
  • Bericht reacties:0 Reacties

Saskia Wille is de drijvende kracht achter het merk Wish & Will (W&W). In haar atelier in Bergen op Zoom maakt zij handgemaakte sieraden van natuurlijke materialen met een eigen stijl. De standaards met luchtplanten (Tillandsia) worden in dit atelier gemaakt en zijn beslist een sieraad voor het oog.

Het design van de standaard is sierlijk en stijlvol. Het houten blokje (5 x 5 x 5 cm) is van eiken en heeft een robuuste uitstraling. Een stoer lederen label met het beeldmerk van W&W erop maakt het helemaal af. De spiraal van koperdraad staat op een lange poot waardoor je luchtplant lijkt te zweven. De standaard met luchtplant is daardoor als object op veel plaatsen in je interieur te schikken. Het geeft je plekje direct een hippe trendy uitstraling. Je plantje is letterlijk  “In the Air”.

De vormgeving van de koperen spiraal is erg gebruiksvriendelijk en heeft ook een functie. De spiraal vormt een kommetje om het plantje in te zetten. Maar aan de onderzijde zijn de luchtplantjes allemaal verschillend van vorm. Bol, spits, lang of kort. Door voorzichtig de spiraal tussen duim en vingers te draaien,  “als een dop op een fles”, maak je de ringen meer open of dicht.  Zo staat jou airplantje er altijd perfect strak bij.

Tillandsia is een plantengeslacht afkomstig uit de Bromelia familie. Deze planten worden ook wel luchtplantjes of airplants genoemd. De planten komen voornamelijk voor in Midden en Zuid-Amerika. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen en vragen niet om groene vingers . Het is voldoende om de airplant een of twee keer per week te besproeien in warmere maanden. In koelere maanden mag dit een keer per twee weken zijn. Dit kan bij voorkeur met onze Tilandsia verzorgingsspray.

Om uw luchtplantje helemaal tot zijn recht te laten komen, kunt u deze eens per maand onderdompelen in een bak (kraan)water. Tijdens deze onderdompel-sessie zuigt de airplant zich vol met water. Als u deze vervolgens na 30 minuten uit het water haalt, bloeit ze op. Belangrijk is om de airplant vervolgens in zijn geheel op te laten drogen. Dit zorgt voor een optimale levensduur van uw luchtplant. Plaats je plantje op een niet te donkere plaats en niet in de volle zon.

Interieur tip: zet de standaard met 2 of 3 bij elkaar voor een maximaal “wow effect “.

https://wishwill.nl/product-categorie/luchtplantje/

Geef een reactie