About Me

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Saskia Wille, ondernemer, ontwerpster en maakster van de sieraden van Wish & Will. Al heel mijn leven ben ik creatief met handen en geest. Het werken en experimenteren met materialen heeft echt mijn passie. De laatste 7 jaar ben ik me gaan toeleggen op het maken van sieraden. Ik heb mijn atelier aan huis in Bergen op Zoom. Ik ben erg blij met mijn sieradenmerk waar ik mooie materialen en kleuren kan combineren tot unieke ontwerpen. Juist omdat ik alleen werk ben ik zeer flexibel in het opbouwen van mijn collectie en kan in snel inspelen op trends en wensen van de klant.

Materialen

Ik verzamel mijn materialen vanuit de hele wereld. Ik combineer kralen en edelstenen met natuurlijke materialen als leer, hout, textiel, zijde en edelmetalen. Ik gebruik verzilverde 925 onderdelen. Alles wordt met de hand gemaakt en alle stenen zijn echt natuurlijk. Daarom kan jou sieraad wel een beetje afwijken van de foto. Maar dat is ook het unieke en charmante van de sieraden, het is geen massaproduct.

Limited Edition

Ik wordt soms blij van die ene mooie steen of bedel en maak daar een sieraad van. Vaak heb ik er maar 1 of enkele van. Deze sieraden zijn daarom limited, op is op!! Bekijk de Limited Edition sieraden.

Inspiratie

Het maken van mijn sieraden is een vrij ontwerpproces, waarin de gevoeligheid en puurheid van natuurlijke materialen centraal staat. Het spel van het combineren geeft mij inspiratie, de wisselwerking van materialen, vorm en kleur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste handgemaakte sieraden en alle aanbiedingen.

Je inschrijving is succesvol ontvangen