About Me

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Saskia Wille, ondernemer, ontwerpster en maakster van de sieraden van Wish & Will. Al heel mijn leven ben ik creatief met handen en geest. Het werken en experimenteren met materialen heeft echt mijn passie. De laatste 10 jaar ben ik me gaan toeleggen op het maken van sieraden.  

Ik ben erg blij met mijn sieradenmerk waar ik mooie materialen en kleuren kan combineren tot unieke ontwerpen. Juist omdat ik alleen werk ben ik zeer flexibel in het opbouwen van mijn collectie en kan ik snel inspelen op trends en wensen van de klant.

Alles gebeurd in mijn atelier aan huis in Bergen op Zoom, daar worden ook de edelsmeden technieken (zagen, vormen en solderen) toegepast. Het edelsmeden is een ambachtelijk vak waar ik me in aan het verdiepen ben. Er zal steeds meer in mijn werk van te zien zijn. De sieraden uit het edelsmid atelier worden op aanvraag gemaakt. Op de website staan voorbeelden, bij bestelling wordt het sieraad gemaakt.

Wish & Will - een sieraad ben jij

Cadeautjes, alles wordt mooi verpakt voor verzending! Voor de fijne simplistische sieraden zijn speciale cadeaukaartjes ontworpen, waardoor het er nog feestelijke uitziet als u uw pakketje openmaakt.

Materialen

Ik verzamel mijn materialen vanuit de hele wereld. Ik combineer kralen en edelstenen met natuurlijke materialen als leer, hout, textiel, zijde en edelmetalen. Ik gebruik verzilverde 925 onderdelen, maar ook sterling zilver, verguld, gerhodineerd, koper, messing etc.. Alles wordt met de hand gemaakt en alle stenen zijn echt natuurlijk. Daarom kan jou sieraad wel een beetje afwijken van de foto. Maar dat is ook het unieke en charmante van de sieraden, het is geen massaproduct.

Limited Edition

De Limited Edition bevat 2 soorten sieraden. De One-of-a Kind sieraden en de sieraden die ik maak met Edelsmeden. In de one-of-a-kind sieraden wordt een uniek edelsteentje of hanger gebruikt waar ik er maar 1 of enkel van heb. Daar wordt een speciaal ontwerp voor gemaakt en is daarom limited.

De Edelsmid sieraden worden gemaakt met edel en/of onedelmetalen en zijn heel bewerkelijk. Ze worden met de hand gezaagd en gesoldeerd. De sieraden worden op bestelling gemaakt, de levertijd is iets langer.

Om een breder assortiment aan te kunnen bieden worden sommige sieraden ingekocht.

Inspiratie

Het maken van mijn sieraden is een vrij ontwerpproces, waarin de gevoeligheid en puurheid van natuurlijke materialen centraal staat. Het spel van het combineren geeft mij inspiratie, de wisselwerking van materialen, vorm en kleur.