Je bekijkt nu aanschuifringen zilver ring smal

aanschuifringen zilver ring smal

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuw
  • Bericht reacties:0 Reacties

Aanschuifringen van zilver. Elke ring is smal en je schuift er zoveel aan een vinger als je wilt. Super tof dat je elke dag een nieuwe combinatie kan maken. Aanschuiven bij je eigen ring is ook een leuk idee.

Ik ben begonnen met 5 verschillende ringen te maken. Een ring met bolletjes, bloem, gedraaid, vierkant glad en koper rond. Maar er is behoefte aan meer, dus is er nu ook 1 in zilver rond glad en rechthoekig zilver glad.

Op de website van Wish & Will vind je de ringen in maat 16 t/m 10, ook halve maten. Ik maak ze in mijn zilveratelier, dus alle maten zijn mogelijk. Heb jij een andere maat, stuur me een berichtje en het wordt geregeld. Fijn toch. Bovendien vindt ik het belangrijk om als kleine ondernemer de wensen van een klant persoonlijk en in goed overleg uit te voeren.

Ik zou zeggen, neem snel een kijkje en wordt enthousiast. Ik ben benieuwd wat je gaat kiezen.

Groetjes Saskia

Facebook: Wish & Will

Instagram: wish_will

 

Geef een reactie