Je bekijkt nu 1 jarig bestaan website Wish&Will

1 jarig bestaan website Wish&Will

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Pers
  • Bericht reacties:0 Reacties

Deze maand vier ik dat mijn website 1-jaar bestaat.  Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om iedereen te bedanken voor de support en de lieve woorden die ik elke dag ontvang! Iedereen die mijn website bezoekt en de klanten die mij de kans geven mijn droom en ambities waar te maken. Mijn shops, mijn instagram- en facebook familie en mijn blog, zonder jullie zou het sieraden label Wish & Will niet kunnen bestaan. Dank ook aan Besmar Marketing.

Mijn handgemaakte sieraden en mijn foto’s zijn mijn leven en ik streef ernaar mooie dingen te maken en een goede content te leveren. Ik daag mezelf iedere dag uit … Ik kijk ernaar uit om bijzondere ontwerpen te blijven maken.

THANK YOU LOVES! I LOVE ALL OF YOU! BIG KISSES XXX

Geef een reactie